Evreka Bilişim Teknolojileri

17 Mayıs 2012 Perşembe
Telekomünikasyon
BT Gündem
BT Yönetim
BT Endüstri
BT Politik
BT Teknoloji
BT Yorum
Sektörden
Savunma Teknolojileri
Künye
BTDünyası'nı ekleyin
Add to Google
e-Mail Listesi

Haber bültenimizin size
ulaşmasını istiyorsanız
e-mailinizi listemize ekleyiniz.


Bültenden çıkart.

Anket
YouTube 5651 sayılı yasa var oldukça açık kalabilir mi?
Evet
Hayır


Köşe Yazıları

Kemalettin BULAMACI

TERS KÖŞE
F@tih’in fedaileri!...
(13 Eylül 2011 - 04:17)

En Son Haberler

Stratejik sektörlerde herşey para demek değil...
Telekomünikasyon
(14 Mayıs 2012 - 08:43)


Numarasını Avea'ya taşıyan işletmelere 8 ay fatura yok
Telekomünikasyon
(14 Mayıs 2012 - 07:47)


Turkcell'den "engel tanımayanlar" hareketi
Telekomünikasyon
(14 Mayıs 2012 - 07:44)


Türk Telekom 24 bin çalışanı ile engellilere destek oluyor
Telekomünikasyon
(14 Mayıs 2012 - 07:42)


Avea bayiileri sağlık ürünleri de satmaya başladı
Telekomünikasyon
(14 Mayıs 2012 - 07:40)

Ara  

    
_Banner_Kategoriortasi

NCR video bankacılık hizmeti için şirket satın aldı
( 07 Şubat 2012 - 05:29:00 )

BT Dünyası

NCR International, video bankacılık çözümleri alanında faaliyet gösteren eGenius Technology’nin azınlık hisselerini satın aldı. Video vezne hizmetleri, bankaların “şube tasarımlarında” devrim yaratacak.

NCR Corporation, video bankacılık çözümleri alanında faaliyet gösteren Utah merkezli eGenius Technology’ye stratejik  yatırım yaptığını ve eGenius’un azınlık hisselerini satın aldığını duyurdu. 2011 yılında NCR ve uGenius, müşterilerinin online, uzaktan erişimli vezneyle konuşabildiği ve bankacılık işlemlerini yürütebildiği ilk ATM’lerin üretimi alanında yaptığı işbirliği ile banka şubeleri daha uzun süre açık kalabiliyor ve müşterilerine daha fazla hizmet sunabiliyor. NCR’nin yatırımı ile ilgili anlaşma koşulları henüz açıklanmadı.  

ATM işlemleri video bankacılık teknolojisiyle artık uzaktan yapılabilecek

NCR APTRA Interaktif Vezne, eGenius’un tüketicilere vezne işlemlerini canlı, uzaktan erişimli bir veznenin yardımıyla yürütebilme olanağı tanıyan Video Bankacılık teknolojisinden yararlanıyor. Bununla birlikte tüketiciler tercihlerine göre ATM işlemlerinde NCR SelfServ çözümünü de kullanabilecekler.  

Veznelerin merkezileştirilmesi ile sağlanan verimlilik ve güvenlik, finans kuruluşlarına, şubelerini daha etkin hizmet ve satış ortamını sunacak lokasyonlara dönüştürme imkanı tanıyacak. APTRA Interaktif Vezne ile finans kuruluşları, 24 saat vezne hizmetleri sunabilecek, ayak-izi daha düşük şubeler kurabilecek ve şubelerinin bulunmadığı bölgelerde tüm vezne işlemlerinin yürütülmesini sağlayabilecekler. Aynı zamanda da NCR ATM’lerinin akıllı mevduat, fatura ödemeleri, yeni hesap açma ve kredi başvuru sürecini başlatma gibi ileri özelliklerinden de yararlanılabilecekler.

Michael O’Laughlin: “Beş yıl içinde bankacılık şubelerinin çehresi değişecek.”

NCR Finansal Hizmetler Kıdemli Başkan Yardımcısı Michael O’Laughlin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, önümüzdeki beş yıl içinde banka şubelerinin bugünkünden çok farklı bir çehreye sahip olacağını belirtti. O’Laughlin, şunları söyledi:  

“Şu anda müşterilerin banka şubelerinde yaşadıkları deneyimde meydana gelecek köklü dönüşümlerin eşiğindeyiz. Teknoloji, şube ortamının bir yandan gelişiminde ve tüketiciler için çok daha kullanışlı hale gelmesinde, bir yandan da şubelerin finansal kuruluşlar açısından daha düşük maliyetli ve daha verimli çalışmasında son derece güçlü bir rol oynayacak. uGenius’la geliştirdiğimiz ortak çözüm NCR APTRA® Interaktif Vezne (Interactive Teller), daha şimdiden finansal kuruluşlardan büyük ilgi görüyor. Bu yatırımımız, finansal kuruluşlarla olan ilişkilerimizi güçlendirecek.”

Jed Taylor: “Video bankacılığı büyük heyecan veriyor.”

uGenius Technology Başkanı Jed Taylor da, “Finans kuruluşları, video bankacılığını kullanarak, perakende bankacılık faaliyetlerini dönüştürebilir, dağıtım ağlarını ekonomik bir şekilde genişletebilir, maliyetlerini düşürebilir ve müşterilerini çok daha mutlu edebilirler. Video Bankacılığının, bu alanda oynayacağı rol, bize büyük bir heyecan veriyor. NCR ile stratejik ortaklığımız bu teknolojiyi dünyanın her yerindeki finans kuruluşlarının hizmetine sunmamızı sağlayacak” dedi.

Kolay Baskı Arkadaşa Gönder

BTGündem En Son Haberler

66,7 milyar lira ciro 165 bin kişiye iş olanağı sağlıyor
BT Gündem
(10 Mayıs 2012 - 12:16)


Güvenlik güçleri, kredi kartı bilgisi sormaz!...
BT Gündem
(30 Nisan 2012 - 10:55)

BTDünyası sitesinde yer alan her türlü yazı, resim ve illüstrasyon hiçbir şekilde basılı,
ya da elektronik ortamda kaynak belirtmeden ve izinsiz olarak kullanılamaz.
Bu site Evreka Bilişim Teknolojileri Ekibi tarafından hazırlanmıştır. email marketing gönderim hizmetlerinde mailEVREKA kullanılmaktadır.

Evreka Bilişim Teknolojileri
BTDünyası - ©2004